Ти си тук: Начало // Мода // Луксозни бижута от BVLGARI част/1

Луксозни бижута от BVLGARI част/1

Историята на марката Bvlgari започва в края на XIX век в Рим, Италия. Първия магазин е открит на улица “Систина” в Рим, а втория магазин, които отваря BVLGARI е на  улица “Кондотти”.

Днес това е най-внушителният и представителен бутик в световната верига на марката. През 1970 г. изяло семейната фирма отваря  магазини в Париж, Женева, Ню Йорк и Монте Карло.

Събитията следват своя ход и през 1980 г. се отварят бутици в Милано, Мюнхен, Лондон  и Ню Йорк на Пето авеню. Марката започна да завладява Далечния Изток, появяват се бутици в Сингапур, Осака, Хонг Конг и Токио.

Към днешна дата компанията присъства на пазара в 24 държави, с арсенал от  236 бутици! Внушително нали…


Това което ви предлагам сега е няколко продукта от Bvlgari.  Орнаментите са изработени от различни метали: бяло злато, жълто злато, розово злато, сребро и платина.

Декорацията е от: диаманти, перли, оникс, сапфири, топаз, аметист, кварц, гранит.

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |