Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Мъжете облечени с влъна

Мъжете облечени с влъна

Clipboardempo1Модните подиуми в Париж и Милано примамват мъжката част от публиката с най-топлите си предложения. Момчета взимайте ръкавиците, пуловерите и шапките с едно единствено условие-те да са вълнени.
Вълна, вълна и само вълна за мъжете е предложението на дизайнерите за зимния сезон. Най-утвърдените специалисти в света на модата са се мобилизирали да стоплят както трябва мъжете през студените дни. Топлите платове във всички форми и цветове доминират на модните подиуми. Моделите на дизайнерите са вдъхновени от духа на Лондон, а шапки и ръкавици от различни прежди, пуловери и шалове са само част от предложенията на Джанфранко Фере. Ако искате да ви е топло тази зима, не изпускайте да се възползвате от дебелите материи, най-подходящи за студената зима. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |