Ти си тук: Начало // Kрасота // Маникюр пролет-лято 2011г.

Маникюр пролет-лято 2011г.

Главната особеност на лака за нокти пролет-лято 2011 г. е тенденцията за намаляване на дължината на ноктите. Късите нокти: това е нещо естествено и удобно. В настоящите тенденции за пролет-лято 2011 присъстват и ярки цветове,  празнични цветове, напомнящи на море, слънце и тропически плодове. Всички цветове, които сме виждали в  модни колекции могат смело да се използват върху ноктите.


Този сезон, акцента  върху ноктите ви ще бъде ефектът на флорални мотиви, цветен френски маникюр, смели животински принтове на цветен фон, райета и сърца, кристали и пайети – всичко това е актуално и модерно!

Лунния и матовия маникюр също така са все още в обръщение!

Друга тенденция при маникюра за пролет-лято 2011 е поп-арт графики! Ноктите са рисувани със съответните модни разпечатки, платове за дрехи, ориенталски орнаменти.
Ето и няколко варианта на маникюри, актуални и модерни:


Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |