Ти си тук: Начало // Новини // „Мариела Бурани“ ще бъде ликвидирана

„Мариела Бурани“ ще бъде ликвидирана

Модният концерн „Мариела Бурани“ ще бъде ликвидирана, като се отказва от плановете си да използва защита от банкрут, предпазвайки се от големите дългове.

Всички членове на Управителния съвет си подадоха оставките, след като свикаха съвещание на акционерите, за да определят ликвидаторите на 29 и 30 март, посочва групата. Компанията, която има дългове близо 500 милиона евро, притежава модните марки „Mandarina Duck“ и „Coccinelle“, но притежава и лиценз за „La Perla“ и „Bikkembergs“. Мариела Бурани е загубила 185 милиона евро през първите 9 месеца на 2009 г. Уолтър Бурани, който притежава 70% от компанията, основана заедно със съпругата му Мариела, подаде оставка от председателството на компанията миналата седмица. Италианските прокурори разследват Бурани за счетоводни измами. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |