Ти си тук: Начало // Мода // Мексикански стил от Жан Пол Готие

Мексикански стил от Жан Пол Готие

По време на Седмицата на Модата в Париж, Жан Пол Готие ни представи колекцията си с едно уникално шоу .

Готие е вдъхновен от етно мотивите,  битовия стил на източните славяни и този на индианците от Северна Америка. Дизайнерът  представи на подюма символи на маите и ацтеките. Униформите на конквистадорите се превърнаха в елегантни ежедневни костюми.

Колекцията е уникална с невероятната си смесица на елементи от различни епохи и култури е невероятно твърдо и запомнящи се резултати.

Във втората си част колекцията ни разкрива впечатления от филма „Аватар“ . Моделите се появиха на подиума с палмови клони и екзотични цветя в косите си и рокли с невероятни апликации, като листата на растенията.  Основният цвят на тази част от колекцията е дълбоко изумрудено зелено, който дава на това  нестандартно облекло много  изтънченост.

Ива Захариева

Снимки: FashionTime.ru


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |