Ти си тук: Начало // Дизайнери // Мендес лице на Келвин Клайн

Мендес лице на Келвин Клайн

Ева Мендес, Келвин Клайн, лице, модел, Виктория Бекъм, Кейти ХолмсАмериканската актриса Ева Мендес и ирландският модел Джейми Дорнан ще бъдат лицата на новата кампания на Келвин Клайн за сезона пролет/лято 2010 г., пишат испанските медии.

Виждайки успеха от съвместната им кампания през тази есен, модната линия Келвин Клайн реши да ги наеме отново за следващата си кампания. Преизбирането на Ева и Джейми се дължи на големия успех, който пожънаха през изминалата кампания есен/зима 2009 г., пише британското списание “ Elle“. Стивън Клайн отново ще бъде фотограф на снимките. В кампанията ще видим класически модели, както за мъжете, така и за жените. Фирмата ще покаже и нови предложения, от които вече се възползваха звезди като Виктория Бекъм и Кейти Холмс. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |