Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Мода и красота при дамските очила

Мода и красота при дамските очила

Само един път имаш шанса да направиш първо впечатление. По-точно казано, първо добро впечатление.Ако приемем факта, че първото впечатление зависи от стила, то малко хора отделят достатъчно време, за да открият най-подходящите за тяхното лице рамки за очила.

Все повече хора носят модерни рамки със стъкла без диоптър, само заради вида, който те създават. Дори нашият редактор призна, че веднъж се е изкушил от очила на Tom Ford, въпреки перфектното си зрение (и въпреки, че би изглеждал доста елегантно с едни Havanas с черупка от костенурка, не бих искала да прикрива дълфите си кафяви мигли нито за секунда). За повечето хора очилата за четене са необходимост и се налага да ги носят всеки ден, което може изключително много да промени вида на лицето и излъчването като цяло. Очилата са модни аксесоари и би трябвало да подчертават най-хубавите ви черти, а не да ги прикриват.

При купуването на модерни очила или такива за четене, най-важното нещо е да изберете форма, подхождаща на лицето ви. Често хората купуват очила, водени на първа линия от марката или цвета, а не формата или дизайна. Най-важна е формата на рамката. По принцип, рамките, които контрастират с формата на лицето, смекчават острите черти и привличат вниманието към по-красивите такива. Ако имате кръгло или малко лице, сърцевидни рамки ще го удължат. Дебели рамки пасват на широко лице, докато тънки такива компенсират по-гъсти вежди.
Цветове, контрастиращи с цвета на очите ви, ще ги подчертаят. Бъдете дръзки и търсете перфектната комбинация! Ключът към правилния избор на рамки е увереността, така че бъдете малко предизвикателни и не се страхувайте да изберете нещо силно. Няма нищо прекалено модерно. Rayban прави някои страхотни рамки, но не забравяйте, че всеки път, когато се представи нова линия, всеки втори на улицата ще има същите очила. Изберете нещо, което отива точно на вашето лице и ще бъде вечно!

Източник: krasivi.bgкатегория: Модни тенденции Етикети:Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |