Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Модни дрехи за бременни 2011 год.

Модни дрехи за бременни 2011 год.

Бременните жени са поставени в интересна ситуация, която изисква дрехите да бъдат удобни, но същевремено да бъдат красиви и модерни.

Затова изберете дрехи в които се чувставате удобно, но в същото време да бъдете и стилни. Какви дрехи за бременни жени ще бъдат модерни през 2011 г.?

Актуални тенденции през 2011 г. са сатен, лен, шифон, памук и коприна, които бяха актуални и през изминалия сезон, но са с нова интерпретация. Дрехите за бременни жени от еко-тъкани са винаги на мода – те ви позволяват да експериментирате, освен това са изключително удобни за носене.

Новата 2011г., предлага избор на дрехи за бъдещите майки от така наречената „дишаща“ материя. Натуралността и естествеността при модата за младите майки е е водеща модна тенденция и за 2011 година.

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |