Ти си тук: Начало // Мода // Модни обувки от Brian Atwood за лято 2010

Модни обувки от Brian Atwood за лято 2010

Колекцията от Brian Atwood се отличава с оригинален дизайн. На първо място искам да  спомена, че ми направиха огромно впечатление сандали с контрастиращи черна и жълта повърхност. Освен цвета, дизайнерите са вложили енергия и оригинално виждане на модела. Тъкани от тесни ивици от естествена кожа, което прави женския крак много съблазнителен.

Металните части допълват обувката, като акцентират върху слънчевия ярък цвят. Друг интересен подход е високата платформа, което придава на обувката стабилност без това да отнема от елегантността й и тя изглежда много секси.

Друг акцент в новата колекция на Brian Atwood  са прозрачните и полупрозрачните части в моделите. Дизайнера много внимателно и предпазливо е използвал тази тенденция в колекцията си, пластмасови ленти, едва забележими, но с много оригинален вид на представените модели.

Тези пък  лилави велурени обувки с метални шипове сме ги виждали да бъдат носени от  Сара Джесика Паркър още преди няколко месеца. За романтичните натури присъстват модели в меки розови нюанси, украсени с шифон и панделки.

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |