Ти си тук: Начало // Аксесоари // Модни шапки и ръкавици зима 2011 от Savage

Модни шапки и ръкавици зима 2011 от Savage

Модни шапки и ръкавици зима 2011 в една модна колекция бяха представени от марката Savage.

Този сезон дизайнерите на Savage представи колекция от плетени шапки и ръкавици в традиционните цветове на зимата.

Класическо черно, сиво и бежово. Някои от моделите в колекцията са украсени с пайети, но повечето от моделите са с оригинални шарени украски.

Шапки с хоризонтални ивици и с плавен преход от кафяво до бежово.  Почти всички модели са с елегантен силует на моделите, но можете и да намерите и по обикновени модели подходящи за всеки ден.

В тон с шапката в колекцията може да бъде изберете и ръкавици. Те се предлагат както в класическо черно и модерен през този сезон дълъг модел ръкавици.

Ето няколко модела от колекцията на Savage:
шапки, ръкавици, декорация, пайети, есен-зима 2010/11, Savage, черно, сиво, бежово, кафявошапки, ръкавици, декорация, пайети, есен-зима 2010/11, Savage, черно, сиво, бежово, кафявошапки, ръкавици, декорация, пайети, есен-зима 2010/11, Savage, черно, сиво, бежово, кафявошапки, ръкавици, декорация, пайети, есен-зима 2010/11, Savage, черно, сиво, бежово, кафяво
Автор: Ани Минева

Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |