Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Модни тенденции при чантите-червеният цвят!

Модни тенденции при чантите-червеният цвят!

Коя дама не обича чанти и обувки? А тези, които обичат чантите като задължителен аксесоар от външния вид, веднага да си ги набавят, но в червен цвят. Защото фаталното и огненото червено ще е на мода през пролетно-летния сезон. А вие не искате да изоставате от модните тенденции, нали?

Един от най-открояващите се фешън акценти през топлите дни на 2010 г. ще бъдат именно червените дамски чанти, сочат диктаторите в модата.

Червеният цвят е изключително благодатен за комбинации, тъй като освен с класическо черно, може да се съчетае с бяло, сиво или пък по-ярки нюанси.

Освен ярко червено, може да изберете за цвета на чантата си бордо или винено. Сред най-популярните модели в момента са чантите тип портмоне, но достатъчно големи, за да поберат всичко необходимо..

Източник: az-jenata.bg


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |