Ти си тук: Начало // Мода // Модни златни аксесоари и бижута 2010

Модни златни аксесоари и бижута 2010

Винаги е много вълнуващо когато си избираме бижута, особено ако магазина има голямо разнообразие от модели.

Разбира се, един от най-ценните и благородни метали е златото, което е в състояние да даде на всяка жена чувство на увереност и усещане за лукс!

Така, че винаги можете да подобрите имиджа си със златни накити и бижута от злато. За сезон 2010 „златната“ тенденция се наблюдава не само в  бижута – можем да я видим в обувките и чантите.

Има няколко основни правила при носенето на бижутата – трябва да ги предпазите от основните им врагове: вода, пряка слънчева светлина, повреда на повърхността. Просто и лесно е, трябва да се отнасяте към бижутата си така внимателно,  като с истинско злато, а  това ви гарантира трайност и лъскавина за дълго време.

Съхранявайте златото в затворена кутия, където бижутата са защитени от пряка слънчева светлина. От слънцето златото бързо губи блясъка си.

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |