Ти си тук: Начало // Kрасота // Модните цветове на косата през 2011/ част 1

Модните цветове на косата през 2011/ част 1

По всичко личи, че престоящата 2011 г. ще бъде доста благосклонна що се отнася до прическата ни.

Цветовете са толкова разнообразни, че всеки от нас може да открие подходящия цвят отговарящ на темперамента ни и собствения ни стил!

През 2011 г. актуален и ценен е естествения цвят:


Това е доста добре! Удобното и практичното в естествения цвят е че не е нужно да се следи непрекъснато дали са ви излезли корените на косата.
На второ място е хубаво, защото меки естествени нюанси са естествено допълнение на очите в сравнение с неестествени цветове.
На трето място, подчертава индивидуалността, защото всеки човек е с уникален цвят на косата.

Така че, през 2011 г., брюнетка, блондинка, кафяви коси, червени коси – всичко е модерно!
блондинка брюнетка кафяви коси коса прическа русо стил цветове червени коси черно
Светли нюанси  в модата на 2011 г.:

Забавно, но се оказва че свелите нюанси през 2011г. са по – модерни и предпочитани от тъмните. Всички меки нюанси на русо – пшеница, ленено златно, злато, мед, карамелено русо, светло русо, пепеляво.

Изключение прави само жълтеникавите оттенъци на косата през 2011 г.
блондинка брюнетка кафяви коси коса прическа русо стил цветове червени коси черноблондинка брюнетка кафяви коси коса прическа русо стил цветове червени коси черно
Черен цвят на косата 2011 г.:

Брюнетки трябва да се откажат от гарваново – черното и синия отенък на косата.
През настоящата година, взимат   предимство  всички тонове на шоколадово кафяво, които са подобни на естествените оттенъци на косата. За щастие,  техният избор е голям: от шоколадово, черен шоколад и карамел до млечен шоколад.

блондинка брюнетка кафяви коси коса прическа русо стил цветове червени коси черноблондинка брюнетка кафяви коси коса прическа русо стил цветове червени коси черно
Автор: Ани Минева

Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |