Ти си тук: Начало // Kрасота // Модните цветове на косата през 2011/ част 2

Модните цветове на косата през 2011/ част 2

В продължение на предишната публикация, аз продължавам да ви запознавам с модните цветове на косата за 2011 година.


Червен и рижав цвят на косата през 2011 г. :През 2011 г., са актуални всякакви възможни нюанси на червено – медно огнено, ярко червено, бронз и др. Тези, които не искат да се открояват от тълпата, можете да изберете по-спокойни нюанси на червения цвят.


Игра на цветове за косата през 2011 г.:

В заключение бих искал да поговорим за игра на цветовете в косата.
Водещи дизайнери този сезон, следват вариации на тема от един цвят или меки ивици в различните му нюанси. За тези, които обичат екстравагантни цветове, се предлага вариант, когато цветът постепенно се променя по цялата дължина на косата. Цвета на косата може да бъде „светъл“ или „тъмен“ от корените към краищата и обратно. Модните окраски днес няма ясно разделение на цветове и фини преходи. Цветовете плавно преминават  от един цвят към друг, без резки граници.За да бъдем модерни през 2011 г., трябва да изберете естествен цвят на косата. Но не забравяйте и едно важно правило: отенъка на косата трябва да ви подхожда. Цвета на косата за 2011 предлага  меки естествени цветове, които да подчертават лицето, и да не отвлича вниманието от вашата личност.
Автор: Ани Минева

Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |