Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Модно лято 2010 с колекцията на Bottega Veneta

Модно лято 2010 с колекцията на Bottega Veneta

Красива колекция лято 2010, представи  Bottega Veneta. Този сезон дизайнерите предлагат множество модерни и стилни неща. Рокли, блузи, поли, панталони, якета, чанти и обувки.

Основната тенденция в цветовете, избрани за това лято от Bottega Veneta са: червено, черно, кафяво, бяло и синьо. Панталоните в  колекцията са с скъсена дължина, което е актуално и  на мода това лято. Полите са с дължина до  коляното, както и модели прави, тесни и трапец.

Това лято, Bottega Veneta съветват да вземете си блуза, която е по тялото в съчетание с широк колан.
В допълнение към колекцията са летни обувки на високи токове и малка платформа в предната част. Интересното в колекцията е, че чантите този сезон не е задължително да бъдат от един и същи цвят с обувките или дрехите.

Добре дошли в колекцията за  лято 2010 от Bottega Венета:

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |