Ти си тук: Начало // Мода // Най-голямото модно шоу на Земята

Най-голямото модно шоу на Земята

Представяне на мода с претенциозното наименование “Най-голямото модно шоу на Земята“ бе открито в един от най-големите молове в Европа, Westfield, в западен Лондон.

Тридневният спектакъл започва тази нощ с преситена от звезди ВИП-вечер. Сред тях са британската модна икона Ерин О’Конър, колегата й от Острова Хенри Холанд, президентът на Британския моден съвет (БМС) Харолд Тилмън, моделите Елън Райвс, Журдан Дън, Жакета Уилър. Проявата се организира в сътрудничество с БМС и кампанията „Fashion for Relief “ (Модата идва на помощ) на британския супермодел Наоми Кембъл. Тя призова света на модата да даде своята лепта в усилията за подпомагане на хаитянския народ след опустошителното земетресение на 12 януари и колегите й се отзоваха с организирането на благотворително модно ревю в Ню Йорк, последвано от второ в Лондон в памет на Александър Маккуин, в които участваха най-изявените модели и дизайнери. Наоми има опит в подобни инициативи – тя организира първото събитие „Fashion for Relief “ в нюйоркския Брайънт парк след урагана „Катрина“, което бе последвано от подобни изяви в Танзания и Мумбай. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |