Ти си тук: Начало // Модели // Наоми Кембъл на корицата на Elle

Наоми Кембъл на корицата на Elle

Наоми Кембъл позира отново на 40-годишна възраст за корицата на британското модно списание Elle, 24 години след първата й поява на корицата на известното издание.
Октомврийското издание на Elle съдържа редица снимки и интервю с известния британски модел, в което Наоми изтъква, че е домакиня. Тя споделя, че ходи на пазара, за да си купува хранителни продукти и сама пере мръсните си дрехи. “Така съм била отгледана. Ако майка ми и баба ми казваха да направя нещо, трябваше да се занимавам с най-различни домакински дейности“, заяви още чернокожата перла. Наоми Кембъл е една от най-известните и най-добре платени модели и е работила с най-големите имена в света на модата като Ралф Лорен, Версаче и Долче и Габана. Тя е първият цветнокож манекен, която се появява на корицата на списание Time, както и във френското и британското издание на списание Vogue. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |