Ти си тук: Начало // Модели // Наоми Кемпбъл отложи пътуване до Хаити

Наоми Кемпбъл отложи пътуване до Хаити

Супермоделът Наоми Кемпбъл отложи планирано пътуване до Хаити, след избухването на епидемия от малария в разрушената от земетресение карибска държава.

Британският супермодел събира средства за подпомагането на хуманитарните усилия в Хаити след земетресението през януари, което отне живота на стотици хиляди души, а много други останаха бездомни. Кембъл, която участва в благотворителни модни ревюта в Ню Йорк и Лондон за подпомагането на Хаити, трябваше да замине за карибската страна този месец. Пътуването й обаче беше отложено заради епидемията от малария, която започна да се разпространява в региона. Човек, близък до чернокожата красавица, заяви, че Кембъл все още възнамерява да посети Хаити в предстоящите месеци. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |