Ти си тук: Начало // Мода // Необичайни обувки от Коби Леви за смели дами!

Необичайни обувки от Коби Леви за смели дами!

Коби Леви е израелски дизайнер. Завършил е Академията Bezalel за изкуство и дизайн в Йерусалим  през 2001 година.  В момента дизайнера е на свободна практика, като работи с израелски и международни модни компании.
Авторът също така работи върху дизайна на своя собствена линия обувки, които трябва да се появи в Тел Авив.

Коби Леви казва, че прави всеки чифт обувки като произведение на изкуството, като всеки модел обувки за него са скулптури. Леви също така твърди, че обувките му може да се носят с абсолютно всичко, защото те са удобни, практични, но и  много необичайни.


Ето как авторът описва своя творчески процес: „В ума си създавам образ, и се появява желанието да  създам нов продукт. В резултат от комбинирането на този образ и обувките, така се получава модела  подходящ за новата ми скулптура. Повечето от моите идеи идват извън  света на обувки, защо претърпяват значителна трансформация. Резултатът е един хумористичен и уникален модел обувка. “

Всички обувки от дизайнера Кобе Леви се изработват  ръчно от кожа и други материали в неговото студио.

„Когато разработвам  дизайна на чифт обувки, мисля, че за него като за скулптура, която може да се носи като произведение на изкуството. Вие и вашия външен вид влияете на обувките, а те на свой ред оказват влияние на вашия външен вид. „- казва Коби Леви.

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |