Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Невероятни цени за абитуриентски рокли

Невероятни цени за абитуриентски рокли

Въпреки кризата и тази година родителите на тазгодишните абитуриенти няма да пожалят средства за вечерта, с която тържествено се отбелязва завършването на средното образование на техните деца, предаде репортер на БГНЕС.

Цените на роклите на изложението „Абитуриентски облекла 2010“ в националния музей „Земята и хората” варират основно между 150 и 1000 лева. Много от дванадесетокласниците споделят, че нямат ограничение в сумата, която ще похарчат за абитуриентския си бал, а на някои от тях подготовката за този момент ще излезе около 10 000лв. Само цената на лимузината, с които те ще отидат на бала си е около 1000 лв. Кризата, обаче, е засегнала дизайнерите на балните тоалети, които се ограничават в материалите, които използват за своите модели. Тази година актуалните цветове за балните тоалети са лилаво, зелено, тюркоазено, корал, ярко червено, петрол, жълто и класическото черно. На изложението могат да се видят, както нови дизайнерски модели, така и такива от преди няколко години. Продължават да са актуални късите рокли и тези с голяма цепка, тюла и акцентите от декоративни камъни. Много от младежите, въпреки че искат да превърнат абитуриентската си вечер в незабравима, не знаят какво точно да изберат и при решението си се влияят от своите родители или от самите дизайнери. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |