Ти си тук: Начало // Мода // Нова фламенко мода

Нова фламенко мода

Нова фламенко мода ще представи испанската столица, съчетаваща стил и традиция, съобщи Асоциацията на новите и млади дизайнери.

На 14, 15 и 16 април ще се проведе първото по рода си ревю на фламенко мода в Мадрид. Присъстващите ще имат възможността да си купят директно на място или да направят поръчка на харесана от тях дреха. Повече от 20 дизайнери ще покажат моделите си на модния подиум, които комбинират класически дизайн с авангард и традиция. По време на ревюто моделите ще дефилират с фламенко костюми от най-качествени материи, съчетани с аксесоари и бродирани копринени шалове, които ще бъдат синтез на народно творчество, традиции и мода. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |