Ти си тук: Начало // Дизайнери // Новият аромат Secret Potion от Кристина Агилера

Новият аромат Secret Potion от Кристина Агилера

Световноизвестната певица Кристина Агилера  представи рекламно видео на новия си аромат Potion  Secret. Новият продукт се определя като тайствен вечерен аромат, предназначен за уверените дами, които обичат светлините на прожекторите.

Парфюмът съчетава нотки на екзотични плодове и цветя с топли, чувствени ориенталски оттенъци. основните нотки са съчетание от  сочна маракуя, лимон и мандарина.

Сърцето в композицията това са нотки от жасмин, портокалов цвят и лотос, а базовите нотки са от мускус,  кехлибар и абанос.

Флаконът на новият парфюм Secret Potion е проектиран като съблазнителни женски форми и като допълнение е медальона с огледало.

Автор:Вера Атанасова


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |