Ти си тук: Начало // Мода // Няколко идеи за безупречен стил

Няколко идеи за безупречен стил

Кои не иска да изглежда добре? Ето защо Ви предлагаме няколко стилни  идеи за безупречна визия.

Помислете как искате да изглеждате, представете си себе си прекрасна, силна, уверена. Напълно възможно, стига да обръщате внимание на малките неща.

1. Съобразявайте се с модните тенденции

Разбира се, това не възможно на 100%. Не става дума, ако на мода е розовото да си купувате само розови дрехи, но обръщайте внимание на тенденциите. Има някои неща, които живеят само един сезон, а те не са важни. Такива са много ярките цветове, много ексцентричните и новаторски идеи (като смъкнатите дъна на панталоните) или контрастните комбинации. Те имат кратък живот, ако през тази година изглеждат на върха, през следващата ще отидат в забвение.

2. Познавайте фигурата си

Застанете пред огледалото и огледайте тялото си. Слаба ли сте? Имате ли издайнически мазнинки на коремчето или върху бедрата? Раменете ви прави ли са? Познавайки тялото си и знаейки какъв тип е, ще улесните избора на дрехи и ще носите такива, които ви стоят максимално добре. Съгласете се, че пухкавите бедра не изглеждат в най-добрата си форма с мини пола или много слабо тяло в торбести блузи.

3. Аксесоарите

Аксесоарите са ключ към стилната визия. Дори най-добре подбрания тоалет ще избледнее пред неподходящите аксесоари. Тук най-важното правило е: Не прекалявайте! Всичко в повече е удар по стила.

4. Бъдете самоуверена

Нищо не може да направи толкова за външния ви вид, колкото самоувереността. Вътрешната увереност се забелязва от околните и привлича погледи. Дори в безупречен тоалет ще изглеждате като манекен, ако не сте в хармония със самата себе си. Харесвайте се, дръжте брадичката си високо, усмихвайте се. Харесвайте околните и бъдете мила, това ще накара и другите да ви харесват. А стилът, сте самата вие.

Източник : kozmetikata.comкатегория: Мода Етикети:Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |