Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Обувки Miss Butterfly от Christian Louboutin

Обувки Miss Butterfly от Christian Louboutin

Christian Louboutin отново ни предлага едни секси обувки – Miss Butterfly, включени в колекцията му за Есен 2010. И през есента ще следваме тенденцията на отворените пред пръстите обувки, доказателство е точно този модел.

Обувките са от електриков сатен преливащ в сиво и синьо. Имат красива декорация наподобяваща леко плисе. А стилната панделка отгоре придава допълнителен чар на обувките.

Запазената марка на дизайнера  също е на лице, а именно червените подметки. Токчетата са високи 6 инча, платформата е 1, 15 инча. Някой дами сигурно ще се оплашат от височината, но когато става дума за Christian Louboutin, няма такова нещо като „твърде високи“ . 😉


Автор: Ива Захариева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |