Ти си тук: Начало // Прически // Пънк прическите през 2010

Пънк прическите през 2010

Пънк прическите са новото старо нещо, което се завръща в тазгодишните тенденции.

Пънка е един колоритен стил в прическите, отварящ много възможности за цвят и оформяне на косата в  съчетание с цялостната визия.

Необходимо е да знаете, че такава прическа иска много всекидневни грижи, а обичайното за нея е бръсненето, така че ако искате един нов стил добре помислете дали сте склонни да обръснете част от косата си.

Оформянето на косата става със силно фиксиращ лак (гел) и сешоар, като я издърпвате от корена към върха . Ако отделите 15 мин. за такава прическа , то тя може да изглежда перфектно в продължение на няколко дни. Можете още да я разкрасите, като си сложите допълнителен цвят.  Прическата е изключително популярна, тъй като поддръжката й е много лесна.

Автор: Ива Захариева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |