Ти си тук: Начало // Мода // Парис Хилтън с колекция обувки

Парис Хилтън с колекция обувки

Парис Хилтън, Викотрия Бекъм, сватбени обувки, обувки, моделиСкандално известната светска лъвица Парис Хилтън отдавна се занимава с дизайн. Богатата наследница реши да последва примера на Виктория Бекъм и създаде своя колекция сватбени обувки.
В скромната по размери колекция на Парис влизат само четири модела, като всеки от тях е украсен с кокетна панделка. Моделите Senorita, Belina, Destiny и Regal са в традиционния за случая бял цвят и с достатъчно висок ток. Новата колекция на Парис Хилтън за разлика от предишните й начинания в областта на дизайна е на изключително приемливи цени. Моделите струват само 120 долара и могат да бъдат купени от начолото на този месец.
/http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |