Ти си тук: Начало // Дизайнери // Първата дама на САЩ ще носи шапки от български дизайнер

Първата дама на САЩ ще носи шапки от български дизайнер

Първата дама на САЩ Мишел Обама си е поръчала пет шапки на българската дизайнерка Ирина Сардарева, разкри в. „Файненшъл таймс“.

Съпругата на президента на САЩ Барак Обама ще се появи с българските шапки на предстоящото посещение на американския държавен глава във Великобритания.

Дизайнът на шапките се пази в тайна. Не се казва също каква сума ще плати за тях Мишел Обама.

Знае се обаче, че първата дама на САЩ за пръв път ще се появи в чужбина с шапки към тоалетите си. А също, че всеки от уникатите на Сардарева е съобразен с индивидуалността на Мишел Обама.

Ирина Сардарева е най-известната дизайнерка на шапки в България. По образование е микробиолог. В началото на 2005 година тя дебютира на световното модно изложение „Pret-a-Porter“ в Париж със собствена колекция ръчно изработени дрехи. Произведенията на Сардарева са изцяло бутикови и са изработени от естествени български материи.

Източник: club.bg


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |