Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Peacocks есен-зима 2010/11

Peacocks есен-зима 2010/11

Peacocks е британска младежка марка, която е специализирана в производството на мъжки и дамски дрехи, дрехи за ежедневието и дома, бельо, бижута, аксесоари за коса, чанти и обувки.


Есенно-зимната колекция в стил – casual, въпреки че в колекцията може да се намерят дрехи за по – официален повод и модели за деловите дами.

Като цяло, колекцията е красива и елегантна лишена от излишна претенциозност и помпозност!

Обувките и чантите са направени от синтетични материали, а цените на марката са достъпни и приемливи! И така пожелавам ви приятно гледане!

Дрехи,аксесоари,бижута,бельо,палта,панталони Дрехи,аксесоари,бижута,бельо,палта,панталони,обувки,чанти

Дрехи,аксесоари,бижута,бельо,палта,панталониДрехи,аксесоари,бижута,бельо,палта,панталониДрехи,аксесоари,бижута,бельо,палта,панталониДрехи,аксесоари,бижута,бельо,палта,панталониДрехи,аксесоари,бижута,бельо,палта,панталониДрехи,аксесоари,бижута,бельо,палта,панталониДрехи,аксесоари,бижута,бельо,палта,панталони,обувки,чанти

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |