Ти си тук: Начало // Новини // Пловдив застава до Милано и Париж

Пловдив застава до Милано и Париж

Мъжът  все по-твърдо заявява своята позиция на човек, интересуващ се и подвластен на модата, с което заслужава персонално внимание. Ето защо Организационният Комитет, съставен от Националната камара за мода на България и Община Пловдив се отнася с разбиране и уважение към тази тенденция. Приетата дългосрочна Програма с решение на Общински Съвет-Пловдив, узакони перспективното партньорство в полза на дизайнери, институции, медии, търговци и почитатели на уникалния мъжки моден стайлинг и стартира от 28 януари до 3 февруари международна Седмица на мъжката мода/Men`s fashion week.

Добрият моден мениджмънт в съчетание с геополитическите обстоятелства и полученото неотдавна най-значимо световно признание на Пловдив като 5-ти по античност град в света са основата за успех на поставеното начало. Все повече международни дизайнери и модни къщи се обръщат за изява към България, която търсят и определят основателно като траплин за своята европейска и световна кариера.

Тези налични обстоятелства в културната столица на европейската страна очертават престиж на новия подиум за мъжка мода. Така и новоизгряващите имена в дизайна на мъжко облекло, получават още една възможност за премиера на творчеството си, достойно оценена като интродукция към световния подиум в Милано и Париж. Новата инициативата е в подкрепа на европейското модно лидерство.

Седмицата на мъжката мода/Men`s fashion week се организира по установения световно признат стандарт чрез самостоятелни модни дефилета и изложбени шоу-румове за най-новите тенденции в международната мъжка мода, текстил, аксесоари, консултации за стил на обличане, модни новини, партита и всякакви съпътстващи мероприятия.

Организационният Комитет е открит за партньорства. За целта са изпратени покани чрез чуждестранните дипломатически мисии в България. Над 100 национални и международни медии са регистрирали в настоящия момент интерес към предстоящата Седмица на мъжката мода/Men`s fashion week.

Окончателният календар на модните дефилета и съпътстващи събития на първото издание ще бъде публикуван седмица преди откриването, което е на 28-ми януари 2010г. Той ще бъде старт и на общонационалния проект за „Модна България”, в който мъжката мода получава заслужено внимание.

Източник: erogance.eu


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |