Ти си тук: Начало // Kрасота // Празнични прически 2010-2011

Празнични прически 2010-2011

Съвсем скоро ще започнат така дългоочакваните празници, време е да започне подготовката за партита, светски събитияи гала вечери. Визията ви зависи от това каква прическа сте избрали.

Празнични прически 2010-2011

Прическите за особени случай ,трябва да изглеждат елегантно и да подхождат на облеклото. За да впечатлите околните, трябва да отделите по-голямо внимание на прическата.

Празнични прически 2010-2011

Повод за празнична прическа има много, за сватба, абитуриентски бал и предстоящите коледно и новотодишни празници. Затова не губете време и си запишете час при вашия фризьор.

Празнични прически 2010-2011

Според вида на събитието, вземето под внимание грима и облеклото.  Прическа трябва да се комбинира с всички елементи от вашата визия, за да може всичко да бъде в хармония. Затова помислете за всички детайли на вашата празнична визия и ви е гарантирано отлично настроение.

Празнични прически 2010-2011

Автор:Вера Атанасова


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |