Ти си тук: Начало // Прически // Прическа „Боб“ отново хит през 2010

Прическа „Боб“ отново хит през 2010

Това една универсална прическа, която не излиза от мода през последните няколко години. Прическата боб има множество варианти.

1. Боб „Светска лъвица. Този боб стои много елегантно и подхожда на лице във формата на сърце или ако е с квадратна форма.

2. Вълнист Боб. Ако вашата коса е чуплива по природа, то за бобатази структура на косъма също е подходяща.

3. Къдрав Боб. За къдрава коса също е много подходящ. Единственото което ви е нужно е допълнителната дължина на косата. А именно тя да достига до нивото на раменете.

4. Кокетен Боб. Той е за девойки, които обичат да флиртуват. Стилизирането на прическата е от огромно значение. С малко помощни средства прическата ще бъде фантастична.

5. Класически Боб. Бретона скрива челото. Допуска се и малка асиметрия. Дължината е до брадичката, идеално оформя овалното лице.

6. Ретро Боб. Отлична прическа в стил на стария Холивуд. Общата дължина на косата трябва да бъде до раменете. Просто прическата е доста шикозна.

Автор:Вера Атанасова


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |