Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Пухенката

Пухенката

Още преди няколко сезона дизайнерите реабилитираха добрата стара пухенка. Прекроявайки я напълно, те успяха да превърнат обемистата и безформена спортна дреха в елегантна алтернатива на палтото през най-студените дни. Така капитонираните палта, якета, сака, блузони и парки се превърнаха в хит през най-студените зимни месеци. Общото при тях са свръхлеките интелигентни материи, подчинени на духа на 80-те.
Така че тази зима новите пухенки са вталени, цветни, женствени и абсолютно задължителни!
Вталените пухенки се комбинират успешно дори с широк панталон. Късичките до кръста младежки модели пък имат предимството, че оставят на показ добре оформените задни части, стегнати в безупречно скроен панталон.
Пухенките в ярък цвят спасяват от лошото настроение и придават сексапил в млачните зимни дни. Освен това те подхождат на целия арсенал от джинси в гардероба – тъмни или изтрити, широки или тесни, с ниска или висока талия…


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |