Ти си тук: Начало // Мода // Регионален конкурс ревю

Регионален конкурс ревю

Регионален конкурс ревю на тема: „Съвременно младежко облекло с елементи от фолклорните региони на България“ имаше днес в Балабановата къща в Пловдив, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Това е втори етап от финансираното от Министерство на образованието, младежта и науката състезание от Националния календар за състезанията на учениците от професионалните училища. Отборите на 4 професионални гимназии по облекло от Пловдив, Пазарджик, Асеновград и Хасково се състезаваха с по четири модела, изработени по проекти на техни съученици. На първо място се класираха моделите на учениците от Пловдив, а на второ облеклата младите дизайнери от Пазарджик. Така и двете гимназии ще участват в третия последен етап – Панорама на професионалното образование, която ще се проведе в Пловдив на 23 април. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |