Ти си тук: Начало // Мода // Рекламна кампания от Christian Louboutin есен-зима 2010/11

Рекламна кампания от Christian Louboutin есен-зима 2010/11

Christian Louboutin обикновено не  използват за  своите модели рекламна фотосесия. Но този сезон, са създали именно такава, която преразказва истории от приказките,разказана от най-ярките артисти.

Нова рекламна кампания от Christian Louboutin за есен-зима 2010/11.

Ние от fashionbg.info искаме да обърнем внимание на фантастичната атмосфера заобиколен от дизайнерски обувки от колекцията, която са създали фотографите. Над снимките в кампанията е работил известния фотограф Khuong Nguyen, в съответствие с плана си, всяка от снимките на новата рекламна кампания е посветена на приказките за деца. Например фотографа е използвал сцени от приказки като „Снежанка и 7 джуджета“, „Малката русалка“, „Пепеляшка“,  „Снежната кралица“.

Една от основните теми е историята на Алиса в страната на чудесата.  В заключение ще кажем, че това е един от най-брилянтните дизайнери, а в допълнение с един брилянтен фотограф са сътворили една красива и елегантна рекламна кампания.

Автор: Ани МиневаCopyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |