Ти си тук: Начало // Дизайнери // Роберто Кавали получава вдъхновение посредством социалните мрежи

Роберто Кавали получава вдъхновение посредством социалните мрежи

Известният италиански дизайнер Роберто Кавали ще получава вдъхновение за новите си проекти посредством социалните мрежи, пише британската преса.

Дизайнерът иска да поддържа връзка с младите хора, относно навиците и начина им на обличане. За това направи свой блог в социалните мрежи. „Обичам да се уча от младите хора. Искам да знам по какъв начин съчетават дрехите и аксесоарите си и как постигат нещата, които им харесват. По този начин ще бъда в пряк контакт с тях, чрез социалните мрежи, които се превръщат в истински феномен“, заяви дизайнерът за модното списание „Vogue“. Роберто стартира новата си интернет страница на 31 март, на която ще отдели специално място за честванията на 40-годишнината на модна къща „Кавали“. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |