Ти си тук: Начало // Дизайнери,Новини // Роберто Кавали разширява дейността си

Роберто Кавали разширява дейността си

Модна къща „Роберто Кавали“ ще се опита да увеличи аксесоарите си и да разшири дейността си в Южна Америка и Азия тази година, заяви изпълнителният директор на компанията, като добави, че има признаци за подобрение в пазара за луксозни вещи.

Джанлука Брозети заяви в интервю пред агенция Ройтерс, че спадът в потреблението в Европа и Съединените щати е спрял и съществуват „някои признаци за подобрение“. Бил е отбелязан напредък в Азия. „Наблюдаваме положителни сигнали. Спадът в продажбите, който се забелязваше в края на 2008 и първата половина на 2009 г., приключи“, посочи Брозети. „В определени географски ширини, можем да говорим за възстановяваме, но сме внимателни по отношение на бъдещето… Сравнено с първата половина на 2009 г., мога да потвърдя, че има известно подобрение. Надяваме се то да се запази през 2010 г.“, заяви представителят на реномираната модна къща. „Кавали“, която показа мъжката си колекция есен/зима 2010/2011, в рамките на седмицата на модата в Милано, съобщи през септември, че продажбите за първата половина на месеца са паднали с 19% до 88 милиона евро. Това се дължи главно на проблемите в модна група Ittierre, клон на IT Holding. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |