Ти си тук: Начало // Аксесоари,Модни тенденции // Rolex е сред 100-те най-скъпи търговски марки в света

Rolex е сред 100-те най-скъпи търговски марки в света

Rolex, часовнициЧасовниците, които се произвеждат от тази швейцарска компания, са синоним на богатство и висок жизнен стандарт.
Най-парадоксалното е, че до момента нито един модел на Rolex не е намерил място в първата десетка на най-скъпите часовници в света. Най-скъпият Rolex, продаден на аукцион, е моделът Paul Newman Rolex Oyster Cosmograph Daytona. Той е продаден на търг от „Сотбис“ през юни 2003 г. за символичната сума от 210 хиляди паунда. Прототипът на този модел е произведен през 1979 г. и има червен циферблат и черен мини-циферблат. Все пак не носят слухове, че в историята на Rolex има и по-голяма сделка: в един от най-известните в света универсални магазини лондонския Selfridgesе бил продаден Rolex за фантастичната цена от 8 милиона паунда, но мнозина смятат това само за слух.
/http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |