Ти си тук: Начало // Дизайнери,Модни тенденции // Съвети от Джорджо Армани

Съвети от Джорджо Армани

Мнението му има по-голяма тежест, отколкото всички модни тенденции взети заедно. За щастие, Джорджо Армани винаги ще намери подходящия съвет както за дамите, така и за мъжете.

През този сезон Джорджо Армани съветва мъжете да останат верни на класическия черен костюм и бяла риза. Въпреки че, както признава самият дизайнер, този образ е стар колкото света, всеки мъж ще изглежда добре. Дамите трябва да разнообразят гардероба си с всевъзможни аксесоари. Обувки, колани и чанти играят голямо значение. Освен това те позволяват да се създаде нов образ в съчетание с най-различни облекла. Армани съветва да не се стискаме за обувките. Фундаментът не може да бъде заменен, а обувките са фундаментът на всеки гардероб. И още един мъдър съвет от модния гуру. Внимателно подбирайте парфюма или одеколона. Ароматът играе много важна роля затова, какво впечатление ще оставите след себе си. Много мъдро. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |