Ти си тук: Начало // Мода // Седмицата на модата в Индия

Седмицата на модата в Индия

Организаторите на Седмицата на модата в Индия заявиха, че събитието най-накрая ще отвори врати, след като липсващо разрешително за пожарна и аварийна безопасност наложи прекратяването на всички мероприятия в първия ден.

Дизайнери, модели, търговци и медии чакаха напразно до късно през нощта, докато полицията провеждаше изненадваща проверка на документацията за петдневната Индийска седмица на модата в Делхи. „Събитието ще отвори врати днес. Вече разполагаме със сертификат за пожарна безопасност“, заяви един от организаторите на събитието. Това е 15-то поред издание на Седмицата на модата в страната. Общо 130 индийски дизайнери ще представят своите колекции, а имаше общо осем предвидени ревюта за първия ден. Седмицата на модата в Индия, която се провежда два пъти в годината, заедно с Lakme Fashion Week в Мумбай, се смятат за най-важните събития в модния календар на страната. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |