Ти си тук: Начало // Kрасота // Секси грим за дръзки дами!

Секси грим за дръзки дами!


За да постигнеш изискан грим, не се нуждаеш от много и сложни правила.

Преди всичко е важно да се съобразиш с гардероба си или да се превъплътиш в образ от твоите фантазии.

Как да подчертаем очите?

гланц грим спирала червило черен молив мигли вечерен макиаж фон дьо тен гримиране
За повече драматизъм нанеси черен молив по вътрешния ръб на клепача. За изключителна извивка на миглите използвай две спирали – първо оцвети косъмчетата в черно, след това оцвети връхчетата според цвета на очите. Например с малко бордо ще предадеш на зелените очи очарователна пленителност.


Кожата и тена?
гланц грим спирала червило черен молив мигли вечерен макиаж фон дьо тен гримиране

Ако използваш по – ярки нюанси за клепачите и устните, основата на кожата трябва да бъде по светла. При вечерния макиаж спокойно можеш да използваш малко блясък при грундирането – смеси фон дьо тена с блестящ флуид и разнеси внимателно и равномерно по лицето.


За неустоими устни?

гланц грим спирала червило черен молив мигли вечерен макиаж фон дьо тен гримиране
Това така желано впечатление за неустоими устни можеш да постигнеш с помощта на актуалния сред професионалните среди 3 – D визуален ефект.

Тайната се крие в използването на два цвята – отвън по тъмен , а към средата на устните малко по светло, фиксира се с глац, които ще предаде на устните свежест и привлекателност.

Автор: Ани Минева

Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |