Ти си тук: Начало // Kрасота // Секси конска опашка

Секси конска опашка

За прическа, като конска опашка косата трябва да е  идеалнопригладена и вързана на висока опашка. Прикрий ластичето, като усучеш около него тънък кичур коса.


Напръскай опашката по цялата дължина с термозащитен стилизиращ спрей и навий косата кичур по кичур на едра маша. Ако след това са останали да стърчат някакви непокорни косъмчета, ще се справиш с помощта на гребен и лак за коса. Така секси конската опашка ще има по-стилен вид.


Ето и няколко стилни идеи за високо вдигната коса:

прическа конска опашка стилизиращ спрей лак за коса кичури маша коса опашкаприческа конска опашка стилизиращ спрей лак за коса кичури маша коса опашкаприческа конска опашка стилизиращ спрей лак за коса кичури маша коса опашкаприческа конска опашка стилизиращ спрей лак за коса кичури маша коса опашкаприческа конска опашка стилизиращ спрей лак за коса кичури маша коса опашка

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |