Ти си тук: Начало // Мода // ШИКОЗНАТА РОКЛЯ Е КАТО ОГЪН И ЖУПЕЛ

ШИКОЗНАТА РОКЛЯ Е КАТО ОГЪН И ЖУПЕЛ

Само с вечерна рокля ще се чувстваш стилна, съвременна и ефектна. Добави изящни обувки и оригинални накити – и си готова за празник

Коко Шанел казва: „Нищо не състарява жената така, както прекалено богатият костюм“. Ето защо е добре да избираме сдържани варианти. Роклите на настоящия сезон са с интересни изискани детайли. Да се отбелязва празникът в дълга вечерна рокля е прекрасна традиция. Невинаги обаче имаме щастието да бъдем на истински бал. Алтернативен вариант за този случай е елегантната коктейлна мидирокля, която безусловно ще бъде уместна за всякаква обстановка./http://www.blitz.bg/

Важен нюанс
Дългата до земята рокля изглежда божествено с атлазени пантофки. Сега те могат да се заменят със златисти или червени сандали на висок ток.

Обемен корсаж
Твърдата чашка на корсажа дава възможност да се мине без сутиен, прекрасно поддържа и уголемява бюста, придавайки му по-красива форма.

Спорт, спорт
Своеобразната кройка на корсажа напомня спортен потник. Това е поздрав от 80-те години и лека дизайнерска ирония по повод всеобщото увлечение по спортуване.

Свободна кройка
Ниска талия, свободен силует, широк колан на ханша – носталгия по 20-те години, времето, преобърнало представите за женския костюм.

Без излишества
Лаконичната кройка на полата от матова коприна подчертава стройната фигура и визуално издължава ръста. Това е особено актуално за невисоките дами.

Дискретен шик
Някога комбинирали роклята миди със затворени обувки на висок и широк ток. А днес се предпочитат сребърни или черни официални сандали.категория: Мода Етикети: , ,Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |