Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Шиповете, като аксесоар за Лято 2010

Шиповете, като аксесоар за Лято 2010

Тази година шиповете се наложиха, като задължителен елемент от аксесорите и визията на модернта жена и не само. Наистина шиповете са една стилна тенденция за Лято 2010, която успя да очарова пупбликата с множество разнообразни форми, цветове и размери.

Тази тенденция е свързана с Rock’n’Roll и Punk стиловете. Можем да я видим в обувките, чантите, дрехите и всички видове аксесоари от очила до бижута за коса и др.

Шиповете успешно се съчетават с кожа и деним. Но не прекалявайте, всичко трябва да е в премерени дози и подбрано със стил. Един аксесоар чанта, очила, обувки или бижу с шипове е напълно достатъчен, за да създадете една модерна и закачлива визия.


Автор: Ива Захариева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |