Ти си тук: Начало // Модели // Синди Крауфорд стана новото рекламно лице на „Шварцкопф“

Синди Крауфорд стана новото рекламно лице на „Шварцкопф“

Американската топ манекенка Синди Крауфорд стана новото рекламно лице на продуктите за коса на „Шварцкопф“, пише испанското списание „Hola“.

Изживяла своята златна епоха през 90-те години, моделът Синди Крауфорд продължава да покорява познатото и непознатото, независимо от изминалото време. Козметичните фирми не спират да търсят манекенката за звезда в новите им рекламни кампании. Последното предизвикателство за Крауфорд е обектива на марката „Шварцкопф“. Американката ще представи новата цветова палитра на „Palette“. Рекламата ще бъде заснета в Лос Анджелис от фотографа Джеймс Ръсел. През миналата пролет видяхме модела като лице на продуктите за красота „Beauty Kiss“ на американската фирма „Spar“. За никого не е тайна, че Синди отново е по-активна от всякога, но с какво ли ще изненада следващия път. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |