Ти си тук: Начало // Аксесоари // Слънчевите очила – аксесоар № 1 за лятото

Слънчевите очила – аксесоар № 1 за лятото

Идеалният аксесоар за топлото време са слънчевите очила, но за да ви стоят добре трябва да имате предвид каква е формата на лицето ви. С настъпването на лятото модните марки произвеждащи слънчеви очила подготвят различни модели. Не всички от тях са подходящи, за това винаги трябва да взимате под внимание особеностите на лицето си.
Лице с триъгълна форма. Ако имате много остра брадичка и широко чело, значи имате лицето на Виктория Бекъм. Подходящи са очилата с тънки рамки и овална форма. Най-добре е да заложите на тъмните тонове като кафяво или черно.
Лице с форма на квадрат. Заложете на кръгли слънчеви очила в по-светли нюанси на стъклата, така бихте смекчили чертите си. Такова е лицето на Дженифър Анистън, тя избира очила с подходяща големина, защото твърде малките правят визуално лицето ви голямо.
Лице с правоъгълна форма. Характеризира се с по-широка челюст. С такова лице е топмоделът Кейт Мос, която, за да прикрие недостатъците носи големи очила.
Лице с кръгла форма. Като на Дрю Баримор. Трябва ви модел с по-дебели рамки, който да удължават лицето ви вертикално.
Лице с овална форма. Това е най-хубавото лице според каноните на красотата , то позволява да носите всички видове очила. Овални черти има Бионсе, която може да си позволи дори по-дръзки и големи очила, без значение дали са кръгли или не. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |