Ти си тук: Начало // Kрасота // Сребърно сияние в новогодишната нощ

Сребърно сияние в новогодишната нощ

Макияжът издържан в сребристи тонове, е много ефектен и популярен сред дамите с руси и светлокафяви коси.  В идеалния случай, вашето облекло за Нова година, трябва да бъде от  сребърен тоалет, използвайки  лъскави метални аксесоари  – обеци, колиета, гривни и модни колани.

Особеността  на този грим е  фантастичната комбинация от контрасти на светли и тъмни нюанси. Като начало нанесете ванилия или бежов тон на подвижната част на клепача, а след това нанесете тънка сребриста ивица.

Очертайте окото с черен молив. Притворете окото и нанесете тъмно-сиви сенки или черни на клепача до външния край на окото.  Внимателно разнесете тъмна зона да се получи елипса. Окончателният  акцент, поставете светло сив тон, който приложете на горната част на окото. Накрая нанесете спиралата.

Сребърно сияние в новогодишната нощ

Автор:Вера Атанасовакатегория: Kрасота Етикети: , ,Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |