Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Стилни есенни обувки

Стилни есенни обувки

В последните есенни  колекции за зима 2010/11 дизайнери  ясно определиха  кожата и трикотажа, като основна тенденция за настоящия сезон при обувките. Бяха предложени интересни дизайнерски решения, стилни и елегантни.
В днешната публикация Ви предлагаме няколко модела обувки от трикотаж.
обувки от Bruno Frisoni 2010

Ще започнем с колекцията на Bruno Frisoni, която се отличава с оригинални обувки и ботуши с плетен крак.

Обувките са претърпели интересна трансформация – еластичната, трикотажна горна част на ботуша е лесен за сгъване, а вариантите с които да комбинирате тези ботуши го оставяме на вашето въображение.

Обувки от Nina Ricci 2010

Обувките от Nina Ricci са от текстура на трикотажни тъкани, които ще задоволят и най-изтънчения вкус. Модела на Nina е с висока платформа и висок ток. Върха на обувката е декорирана с игриво пухче в съответния цвят.  Като алтернатива на този модел, дизайнерите предлагат обувки тип „балерина“ в подобен дизайн:

обувки от Nina Ricci от трикотаж

Dolce & Gabbana представи ботуши – чорап.

Върху обувките е нахлузен чорап, като  горния край е затворен от трикотажни ластици със светлосив оттенък. Долната част на тези  забележели обувки и по точно тока и подметката са тапицирани с кожа от питон.

Просто  Dolce & Gabbana !

Обувки от Dolce and Gabbana

Трикотажни модни обувки ни предложиха от UGG, които в последния сезон са на върха на модните тенденции при ботушите.

обувки от UGG

Трикотажа може да се използва и като украса към даден модел обувки.

Такава тенденция видяхме в колекцията на Chloe за настоящия сезон. Обувката е от велур в неутрален пясъчен цвят с красив плетен маншет, стилно и красиво!

обувки от Chloe 2010

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |