Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Телесният цвят хит през 2010г.

Телесният цвят хит през 2010г.

Истина или не в продължение на години смятахме,че черното прави нашата фигура по-изваяна,скрива недостатъците ни и „смалява“ извивките.Затова този обратен завой е малко неочакван. Телесният цвят  създава усещане за мекота и нежност.Възможно е той да се дължи на факта, че най-накрая сме готови да приемем себе си и да се покажем като по кожа.

Блузата или сакото в телесен цвят освежават много коронния черен панталон. На дансинга пък светлата рокля се откроява рязко от скучните черни роклички. Много удачна е и комбинацията от телесен цвят и прозрачен тюл.

Тази година ще доминира викторианският стил – с дантели, клинове и блузи закопчани по врата.

Изглежда телесният цвят е бил любимият във Викторианската епоха. Затова той преобладава в колекциите за следващия сезон.

Новата тенденция навлиза и в грима. „Шанел“ пусна пролетна палитра с красиви светлокафяви, телесни, бежови и розови нюанси. Щом „Шанел“ дава пример, другите ще го последват.

Източник:  kozmetikata.comCopyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |