Ти си тук: Начало // Мода,Модни тенденции // Тенденциите показват какви дрехи са подходящи за ежедневието на един мъж

Тенденциите показват какви дрехи са подходящи за ежедневието на един мъж

За разлика от жените, които избират дрехите си винаги според последните модни тенденции, стилът на обличане при мъжете зависи от начина им на живот, възрастта и хобито им, пишат испански медии.

Това е факт, но в същото време тенденциите много ясно показват какви дрехи са подходящи за ежедневието на един мъж. За моментите, когато се нуждаете от малко почивка, е хубаво да оставите на закачалката костюма за офиса и да намъкнете удобни джинси. С някои добри насоки мъжете могат да изглеждат добре и в същото време непретенциозно. Джинсите са залог за високи постижения в модния бранш и както винаги държат титлата „кралете на гардероба“. Въпреки това класическите дънки в последно време отстъпват място на по-провисналите мъжки модели. Шаловете също станаха изключително модни и все повече мъже започнаха да ги комбинират с различни видове облекла и стайлинг. Мъжката мода за ботуши също е от съществено значение тази зима. Боти и ботуши във военен стил, които през този сезон се носят задължително над панталона. Тенденцията за кожени якета за поредна година не е отминала. Велурът и кожата са изключително модерни стане ли дума за мъжка мода и могат да се носят по всякакъв повод. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |