Ти си тук: Начало // Kрасота // Трикове които действат по-добре през нощта

Трикове които действат по-добре през нощта

Полезни навици преди сън за перфектни резултати на сутринта.

Автобронзант

Кожата абсорбира лосионите най-добре вечер, което означава по-малко резки, така сутринта ще се събудите с целунат от слънцето тен. За да не изцапате спалното си бельо, нанесете автобронзанта 30 мин. преди сън.

Слагане на дезодорант

Тъй като през нощта кожата е суха и спокойна, дезодорантът може да проникне по-дълбоко в потните канали. Той ще продължи да блокира изпотяването и на следващия ден дори и след душ.

Туширане на пъпки

Продуктите против акне би трябвало да се нанасят върху чиста кожа вместо под грима. Съставките, атакуващи омазняването (като салицилова киселина), правят кожата по-чувствителна към слънцето, така че това е още една причина да ги използвате вечер.


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |